blogg.
Hjem

blogg.

Skid Steer gjødselgaffel og vanlig gripe

Skid Steer gjødselgaffel og vanlig gripe

  • 2023-09-25

Dette innovative verktøyet er laget med presisjon og holdbarhet i tankene, og kombinerer kraften til gafler og gripe, og revolusjonerer måten du takler gress, maisensilasje, stabilgjødsel, løs gjødsel, halm, grønt og beskjæring på. Dens robuste ståldesign, utstyrt med tykkveggede sideplater og en sliteplate under de nedre beskyttede tindene, sikrer uovertruffen spenst for selv de tøffeste jobbene. 


Med et stabiliserende tverrrør på overkanten og 11 presist smidde tinder, som hver måler en imponerende lengde på φ36-880 mm, garanterer denne gjødselgaffelgriperen stabilitet og pålitelighet som ingen andre. Det strategisk utformede gapet på 206 mm muliggjør effektiv manipulering av ulike materialer, og gir deg fleksibiliteten og allsidigheten som trengs for optimale resultater. 

Ikke bare er dette ekstraordinære verktøyet egnet for ulike kompakte kompaktlastere, men dets imponerende kapasitet til å åpne opp til 70" sikrer et bredt spekter av bruksområder. Si farvel til tidkrevende og arbeidskrevende oppgaver, siden Utility Grapple forenkler din arbeidsmengde. 


Utstyrt med to sylindre, er ytelsen maksimert for å takle tung belastning uten at det går på bekostning av effektiviteten. Med en vekt på 498,49k oppnår dette briljant konstruerte verktøyet den perfekte balansen mellom styrke og manøvrerbarhet.


Omfavn fremtiden for materialhåndtering og opplev den upåklagelige kvaliteten og funksjonaliteten til gjødselgaffelgriperen. Forbedre produktiviteten din, forenkle oppgavene dine og løft resultatene dine med denne spillskiftende innovasjonen. Velg gjødselgaffelgripen og revolusjoner arbeidsopplevelsen din.

© opphavsrett: 2024 Longyan Ealita Machine Manufacture Co., Ltd Alle rettigheter reservert.

IPv6 Nettverket støttes

top

Legg igjen en beskjed

Legg igjen en beskjed

    Hvis Du er interessert i våre produkter og ønsker å vite flere detaljer, vennligst legg igjen en melding her, vi vil svare deg så snart vi kan.